13 Haziran 2009 Cumartesi

Yeni Ronaldo Kim Olacak?


"Geldiğin zaman boşlukları dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol" güzel bir atasözü, kimin söylediğini bilmiyorum ama inandığım bir atasözü değil malesef. Yarın Kaka'nın da Cristiano Ronaldo'nun da yeri dolacak. İngilizler şimdiden onun yerine yeni kahramanlarını yaratmanın senaryolarını yazmaya başlamışlar bile. Manchester United için yazılan adaylar kimler mi?

Frank Ribery: O gideceğim diyor, Real bastırıyor, Bayern satmıyor. Transerfinde Real favori, Manchester plase.

David Villa: O da Valencia'dan uçacak ama Madrid yerine uçak biletini Manchester'a da alabilir.

Sergio Aguero: Şu anda transferi pek gündeme gelmese ve bence henüz beklenen aşamayı gerçekleştiremese de transfer haberlerinde yine de adı geçiyor.

Douglas Costa: Tıpkı Ronaldo gibi orta sahada dikine veya kanatlarda oynayabilen bir oyuncu. Frikikleri etki ve henüz 18 yaşında. Gremio'da forma giyiyor. Stil olarak ona en yakın isim.

Antonio Valencia: Wigan'da oynayan Kolombiyalı oyuncunun maliyeti yaklaşık olarak 16 milyon GBP ve Ferguson'un uzun dönem planlarında bu ismin olduğu biliniyor.

Karim Benzema: Bana sorarsanız bu sezon Machester'ın yolunu tutması muhtemel isimler arasında en yakın ihtimal o gözüküyor. Stili ile Ronaldo'dan farklı ama gol vuruşlarında becerileri karşılaştırılır. Fransa ligi ve Milli Takımı'nda kendini yeterince kanıtladı.

Javier Pastore: Huracan'ın en sevilen yıldızı. Orta sahada oynuyor.

Nilmar: Bu adam bir Avrupa deneyimini daha hakediyor. Talihsiz geçen Lyon macerasından sonra Brezilya Ligi'ni yine kasıp kavuruyor. Çok yetenekli ve o en çok Avrupa'da izlemek istediğim yıldızların başında geliyor.

1 yorum:

  1. nilmar fm serilerinin efsanesiydi.
    ama bencede bi avrupa daha hakediyo.
    manchester formasıda yakışır bence.

    YanıtlaSil