2 Haziran 2009 Salı

Kaptan'ın Sözleri


Erman Toroğlu'nun Fenerbahçe'de parasını alamayıp ayrılanlar var söyleminin ardından geçtiğimiz günlerde Ümit Özat'ın bu konuda müzdarip olduğunu öğrenmiştik. Ümit Özat yaptığı açıklamalarda biraz da sitemkar bahseetmişti Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'de yaşadığı belli olaylardan.

Alparslan Eratlı'dan sonra Fenerbahçe'ye gelmiş en önemli kaptandır Ümit Özat. Eleştireni, sevmeyeni çok olsa da Fenerbahçe taraftarının onu nasıl uğurladığı da gün gibi ortadadır zaten. İdeallerinin arkasından giden, doğru bildiğini söyleyen adam gibi adam olarak tanıdık biz Ümit'i. Bir de hiçbir futbolcuda olmayan sağ ayağının dışıyla sol kanattan yaptığı ortalarla. Bazen dağı taşı dövse de çoğu zaman rakip defanslar için kesilmesi engellenmesi çok zor toplar oldu bu ortalar.

Joker gibi adamdı Ümit Özat. Defansın göbeği, önü, sağı derken bir baktık ki sadece Fenerbahçe'nin değil Milli Takımın bile sol bekinde görev alıyor. Ne dedi peki Ümit Özat: "Parasını alamadığını söyledi, Aziz Yıldırım'dan aldığı villanın satışını anlattı, ideallerinden bahsetti, bir de Aziz Başkan beni neden geç aradı, neden Alex'e sahip çıktığı gibi takımının kaptanına da kendi seyircisi tarafından yuhalanırken sahip çıkmadı" dedi.

Ben dediklerinde garipsenecek hiçbir şey bulmuyorum. Kırgınlıkları var Ümit Özat'ın ama bu kırgınlıkları artık dile getirmek istiyor. Çok önemli bir travma geçirdi kendisi ve ailesi. Ve artık bu kırgınlıkları içinde saklamıyor. Ama camiaya zarar verecek şeyler de söylemiyor. Bence bunları söylemeye de hakkı var.

Yüzüncü yılında kaptanlık pazubandı taktığı takımın şampiyonluğunda emeği geçmiş bir insanın sitemlerini eleştirmektense, söylediklerine biraz kulak vermek gerekir.

1 yorum:

  1. like your blog quite cooooool ...check out mine too..

    http://discountonbookssecond.blogspot.com/

    YanıtlaSil