19 Ocak 2009 Pazartesi

Yılın Transferi

Manchester City'e gidişinin fotoromanı ancak böyle olurdu.

Sonunda ara transferin en önemli ismi bugün (en geç bir iki güne) Manchester City'li oluyor. Manchester City yöneticileri Şeyh Mansour adına bu transferi gerçekleştirmek üzere bugün Milano'ya uçacaklar.

Haftasonu San Siro Milan seyircisinin protestosu ve Kaka'nın veda partisine dönüşmüştü zaten. Galliani'ye ve Berlusconi'ye "Ananı da al git" tarzında birçok pankart gördük tribünlerde. Ama seyircinin isteği olmuyor malesef, hatta Kaka'nın isteği de. Bu forma altında yaşlanmak istiyorum diyen genç adam belki de bu sezon bolca sakatlanmasının ve paranın reddedilemez cazibesinin kurbanı olarak şeyhin takımına gidiyor.

City Premier Lig'in en büyüğü olmak için dev adımlar atadursun A.C. Milan'ın alacağı 150 milyon Euro civarındaki bir para ile takımı yeniden kurabileceği ve yaşlanan kadrosuna yeni bir dinamizm getirebileceği de bir gerçek.

Galiani her ne kadar henüz alınmış bir karar yok dese de bu transfer için sadece formaliteler kalmış gözüküyor.

Bence her iki kulüp açısından da bu transfer oldukça karlı bir iş. City seyircisi de şimdiden kutlamalara hazırlanıyor ve ezeli rakibi Manu'ya karşı nispet yapıyor. Ama Kaka ve Milan tribünleri hiç hoşnut değiller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder