20 Ocak 2009 Salı

Paranın Satınalamadığı Herşey: Kaka





Ha gitti ha gidiyor derken Berlusconi Kaka'nın Milan'da kaldığını açıkladı. Manchester City Craig Bellamy ve De Jong'un işini bitirdi ancak iş Kaka'ya gelince paranın satın alamadığı herşey için Master Card da kullanamadılar.

Berlusconi çoktan Kaka'yı satmaya karar vermişti ama Milan taraftarları ve Kaka'nın inadı galip geldi. Kaka herkesin kendisini sevdiği Milano'da kaldığına mutlu olduğunu açıkladı. Küçük çocuklardan bile kendisine kalması için çizilmiş resimler aldığını belirten ünlü yıldız alınan karar sonrasında evinde birkaç yakın arkadaşı ile kutlama yaptıklarını belirtti.

Berlusconi Kaka'nın Milan'da kalma kararına çok sevindiğini belirtti ama bu açıklama taraftarlar önünde onu aklayacak gibi gözükmüyor.

Ara transfer çılgınlığı şimdilik durulmuş gözüküyor. Bu şartlarda Manchester City'nin daha spektaküler bir transfere imza atması mümkün değil. Zira son Kaka olayından sonra Barcelona da Messi'nin bonservisini 200 milyon Euro'ya çıkarıverdi. Messi'den Barcelona'da futbolu bırakana kadar kalma isteğini belirten açıklamalar da peşi sıra geldi. Tıpkı Kaka'nın "Ben Milan'a aitim" açıklaması gibi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder