5 Ocak 2009 Pazartesi

Şampiyonlar Ligi Eşleşmeleri: Torres Barnebau'da Gülebilecek mi?


Real Madrid ve Liverpool eşleşmesinde de küçük bir hesaplaşma var aslında. Torres İspanya'da hep ezildiği Los Blancos karşısında bu sefer sahaya burun farkıyla favori olarak çıkıyor.

Liverpool'a beklediğinden çok daha hızlı adapte olduğunu belirten yıldız oyuncu, La Liga'da iyi oyunlar çıkaramadığı rakibine karşı bu eşleşmeyi bir fırsat olarak görüyor ve Liverpool'un turu geçeceğine inanıyor. Bu eşleşmedeki bir diğer ilginç nokta teknik direktörlerle ilgili. Juande Ramos için İngilizlere karşı kendini yeniden ispatlama fırsatı sözkonusu iken Benitez vatandaşı olduğu ülkenin en önemli kulübünü ikinci turda safdışı etmenin hesaplarını yapıyor.

Bu hesaplar bir hafta önce daha kolay yapılırken Lass'ın Los Blancos'a katılımıyla biraz daha zorlaştı. Artık Madrid ekibinin orta sahasında gerçek bir savaşçı var ve bu durum İngilizlerin işini zorlaştıracak gibi gözüküyor.

Yine de bu eşleşmede benim favorim Liverpool. Robben'in varlığı her ne kadar Real'in hücum hattını ayağa kaldırsa da daha fazla ofansif zenginliğe sahip Liverpool, daha fazla güven veren defansı ve orta sahası ile İspanyol ekibini kupanın dışına itebilecek güce sahip. İspanyolların fendi İspanyolların efendisini yenebilecek mi göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder