27 Ağustos 2011 Cumartesi

Yanlış Hedef

Şimdi boşa koyuyorum dolmuyor, dolu zaten almıyor derler ya öyle bir durum. Bu adama saldırmayın. En azından tek başına hedef haline getirmeyin. Hedefte birileri varsa bunlardan biri de TFF ama tek başına Mehmet Ali Aydınlar değil.

İyi bir Fenerbahçeli ve iyi bir yönetici ama TFF'de bombayı kucağına aldıktan sonra yönetemedi. Yönetebilecek adam var mı bu ülkede onu da bilmiyorum. Ama bu işin günahı vebali sadece bu adama yüklenmemeli. Bu adam evladını kaybettiğinde Fenerbahçe'nin başarıları ile teselli bulmuş bir adam. Bu adam voleybol takımını Dünya'nın tepesine taşımış bir adam. Fenerbahçe yönetimi sponsorluk anlaşmasını feshederek elbette bu kararların içerisinde bulunan TFF Başkanı'na da tepkisini gösterdi ama hedef olarak bu adamı göstermedi. Her söyleminde de eleştiri oklarını TFF'ye yöneltiyor, bir şahsa değil.

Aziz Yıldırım'a bu zor günlerinde nasıl saldıranlara kızdıysak, Mehmet Ali Aydınlar'a da bulunduğu çok zor durum içerisinde daha temkinli yaklaşmalıyız. Biz bir aileyiz demiştim, eminim kendisi Fenerbahçe'yi en az zararla bu işten çıkması için çaba sarfetmiştir ama günün sonunda tek başına bir birey kendisi, kurum değil. Hala söylüyorum TC sınırları içerisinde yerinde olmak istemediğim tek insan Mehmet Ali Aydınlar.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder