23 Ağustos 2011 Salı

Bu Ateş Üfleyerek Sönmez

Son dönemin en çok dilden dile dolaşan sözü "Bu ateş üfleyerek sönmez". Ama Barcelona Başkanı son dönemde Real Madrid ile aralarındaki rekabette şiddetin ve tansiyonun giderek yükselmesi üzerine ateşi üflemeye karar vermiş.

Başka Sandro Rosell son oynanan Süper Kupa maçında çıkan olaylar yüzünden aslında kısmen de mağdur olmalarına rağmen ateşi söndürmek istiyor. Çünkü biliyor ki giderek artan bu tansiyonun sokaklara sıçraması an meselesi artık.  32. Congrés de Penyes'de "Şikayette bulunmamız gereken bir hareket olsa da Zubizarreta, Guardiola ve Tito Vilanova ile konuştuktan sonra şikayet etmemeye karar verdik. Tito'nun kendisi bizden şikayetçi olmamızı istedi çünkü şu anda Avrupa Süper Kupası'na konsantre olmalıyız" diyor özellikle yardımcı antrenörlerine Mourinho'nun tacizine rağmen.

Real Madrid'in Mourinho'nun gelişiyle daha da yükselttiği gerilimin yaktığı ateşi üflemeyi tercih etti Başkan Sandro Rosell ve yönetimi. Hem de Real Madrid yandaşı medyaya rağmen. Üflemek ile üflememek arasındaki ince çizgide Başkan çizginin üfleme tarafını seçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder