17 Şubat 2010 Çarşamba

ŞL'de Dün Gece _ Kısa Kısa



Açık söyleyeyim bu sefer bir İtalyan'ın bir İngiliz'i eleyebilecek skoru alacağını düşünüyordum. Benda da en temel etken hem Manchester United'ın geçtiğimiz sezonlardaki kadar güçlü olmaması, hem de Milan'ın sezon başındaki kadar üzerine ölü toprağı serpilmiş bir şekilde top oynamamasıydı.

Ronaldinho ile 3. dakikada öne geçince tamam oldu bu iş dedim ama Scholes ve arkasından Rooney'in iki golü ile yine İngilizler sildi İtalyanları. Ronaldinho döktürmedi değil, birkaç kez çok etkili oldu ama İngilizler oyunun genelinde rahatlardı.


Gecenin diğer maçında ise Lyon'un kazanabileceğini düşünmüştüm. Nitekim Keita'nın Fransa şubesi Makaun ile tıpkı Keita'nın Afrika Kupası'nda atığı gol gibi uzaktan mükemmel bir vuruşla aldılar maçı.


Cristiano Ronaldo ne yaptı derseniz 1 kilometre öteden farkedilen sarı kramponları ile bol bol şov yapsa da maçın sonunda yine elde var sıfır ile döndü Madrid'e.

Bu sonuçlardan sonra Manu yine yolun %80'ini bitirdi, bundan sonra yaşanacak çok ciddi bir yol kazası onları kupadan eleyebilir.

Real Madrid içinse durum pek kolay değil. Deplasmandaki 1-0 mağlubiyetler her zaman zordur. Gol yemeden 2 gol atmak zorunda Real Madrid, beşlik de yapabilir elenebilir de başkent ekibi.

Gecede iki şovmen vardı, Ronaldinho ve Cristiano Ronaldo. İkisi deboynu bükük terkettiler sahayı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder