2 Şubat 2010 Salı

Beşiktaş-Gençlerbirliği Maçına Bilet Kampanyası



Kazanan Belli Oldu. Yorumlar bölümünde Can'dan ismini ve cep telefon numarasını bırakmasını bekliyoruz.
Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı için iki blog okuruna numaralıdan birer adet maç bileti vereceğiz. İlkini bugün aşağıdaki soruya doğru cevap verenler arasından çekilişle belirleyerek yine bu postun yorumlar bölümünde duyuracağız.

Biletler Avea'nın blog okurları için düzenlediği bir kampanya ile sağlanıyor. Zaten daha önce farklı bloglarda da Avea'nın düzenlediği benzer hediye kampanyalarından dolayı bu uygulamayı biliyorsunuz. Cevaplarınızı yorumlar bölümüne saat 13:30'a kadar bırakabilirsiniz. Bu saatten sonra verilen cevaplar kabul edilmeyecek. Yorumları ve kazananı ise bugün öğleden sonra 14:00'da yine aynı post içerisinde yayınlayacağım. Şimdi sorumuza geçelim:

Beşiktaş ile Gençlerbirliği maçları her zaman kritik olmuştur. Bunlardan en önemlisi ise belki de 1993 yılının Mayıs ayında oynanan maç idi. O gün Galatasaray ile aynı puanla ikinci sırada son haftaya giren Beşiktaş kendi sahasında rakibini ağırlarken, Galatasaray Ankara'da Ankaragücü deplasmanına çıkıyordu.

Galatasaray 8-0 ile şampiyonluğa uzanırken Beşiktaş İnönü'de 3-1 ile Gençlerbirliği'ni yeniyor ve ligi ikinci tamamlıyordu. Bu maçta Beşiktaş'ın gollerini hangi oyuncu ya da oyuncular atmıştır?

9 yorum:

  1. şifo, sergen, madida
    oooooooo nasil koydu madidaaaa...

    YanıtlaSil
  2. Fani Madida.
    Sergen Yalçın.
    Mehmet Özdilek.


    Ahmet günen...

    YanıtlaSil
  3. hayal meyal hatırlıyorum o günü. rezaletti açıkçası.

    Madida, Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek

    YanıtlaSil
  4. madida, sergen, mehmet ozdılek

    YanıtlaSil
  5. MADIDA , SERGEN YALÇIN, MEHMET ÖZDİLEK.

    YanıtlaSil
  6. madida sergen mehmet

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar, en son yorumu gönderen Can kazandı. Can bana yorum bölümüne isim soyisim ve cep telefonu numaranı yaz. bu yorumu yayınlamadan seninle irtibata geçeceğiz. Bir detayı düzeltmem gerekiyor bilet tek kişilik. İlk başta postu çift kişi girmiştim ancak sonra blogda düzelttim.

    YanıtlaSil