30 Mart 2012 Cuma

Dünyanın En Güzel Kadınları



Ben başarının arkasında kadınların olduğuna inananlardanım. Kötü günlerin de kadınların emeği, özverisi ile aşılabileceğine inanırım. Fenerbahçe camiasının da en büyük şansı Fenerbahçeli kadınlar oldu. Özellikle de bu sezon.

Fenerbahçeli kadınlar gün oldu 45-50 bin kişi stadyumu doldurdular. Gün oldu voleybolda isimlerini Avrupa'nın zirvesine taşıdılar. Gün oldu basketbolde yine Avrupa'nın en büyük kupasında finale yenilgisiz yürüdüler. Umarım o kupayı da müzemize getirecekler. Ama bu sezon Fenerbahçeli'nin moralini yüksekte tutanları, camiayı ayağa kaldıranları sayarken hep Aykut Kocaman'dan, Ali Koç'tan, futbol takımının sahadaki liderlerinden bahsetsek de onları yani kadınlarımızı pek aklımıza getiremedik.

Bugün Fenerbahçeli kadınlar o hamur tutan narin ellerle stadyumlarda Fenerbahçe bayrağını dalgalandırıyor, rakipleri smaçları ile perişan ediyor, şutları ile parkeleri dar ediyorlar. Onurlu ve gururlu bir mücadelenin asıl önderi Fenerbahçeli kadınlar oldu 3 Temmuz'dan bugüne.

Bir camia annelerinin, kız kardeşlerinin, eşlerinin özverileriyle yumruk oldu sezon boyunca. Fenerbahçeli kadınların bu onurlu, yürekli duruşu yıllar sonra da unutulmayacak. Sahada akıtılan her damla terin, tribünde tezahürat yaparken çıkan her bir hecenin önünde saygıyla eğiliyorum. Dünyanın en güzel kadınlarına iyi ki varsınız demek istiyorum.

Bir Fenerbahçeli olarak tüm Fenerbahçeli kadınlara sonsuz teşekkürler...

1 yorum:

  1. herkes eyrini bilecek aga

    http://www.fayrap.com/herkes-yerini-bilecek/

    YanıtlaSil