13 Ekim 2010 Çarşamba

Sakatlayan Cinsellik mi Yoksa Sakat Olan Zihinler mi?

Belaltı vurmanın sözlük anlamı bu olsa gerek. Zihniyet belatı olunca ülke de futbolcu üreten değil tüketen bir noktaya geliveriyor. Söyleyeni de, haberin yerini belirtmeyelim zaten herkes biliyor. Rivayete göre Arda'nın cinsel hayatı o kadar hareketliymiş ki bu yüzden sakatlanmış.

İnsanın ne futbol yazası geliyor, ne izleyesi, ne de okuyası. Ben kulüplerin ve federasyonun yerinde olsam ne o yazıyı yazanı ne de gazeteyi kapıdan içeri sokmam bir daha. Arda bu haberi yazanlar için "Şerefsizlik ve ahlaksızlık diz boyu" demiş.

Az bile söylemiş, diz boyunu çoktan geçti, bu adamlar şerefsizlikleri ve ahlaksızlıklarının içerisinde boğuluyorlar.

2 yorum:

  1. Milli takım üzerinden oyuncularımıza yönelttiğimiz eleştiriler o kadar seviyesiz ve kalitesiz bir hale geldi ki, genç, başarılı, özgüveni yüksek gençlerimizi yerle yeksan ettik. Önce Emre ve Hamit, sonra Arda'yı o kadar moralsiz ve gergin görmek beni şahsen üzdü. Bu spor. Bu gençler her maçı kazanacağız diye senet vermediler bize. Ellerinden geleni yapıyorlar. Ey kamuoyu bu kalitesiz tenkitleri yapanları gör ve lütfen asla izleme. Kendi çapımda bu adamları izlememe kampanyası başlatıyorum. Çoğul olunca işe yaramaz. Ama mesaj için yeter. Lütfen Erman Toroğlu'nu izlemeyin.

    YanıtlaSil
  2. arda ile ilgili birbuçuk sene önce yazılmış bi yazı, dilimizde tüy bitti ama buyrun:
    http://footballent.blogspot.com/2010/04/arda-turan-icin-gitme-vakti.html

    YanıtlaSil