8 Eylül 2011 Perşembe

Ateş Yakıldı, Tüp Gaz Kaçırıyor, Üflemeye Devam

Son dönemde iyice işin ucu kaçtı. Sanki sadece suçlama yapılan Fenerbahçe'ymiş gibi bir hava esiyor her yerde. Üstüne üstlük benzer bir suçlamadan hem yöneticisi hem de teknik adamı içeride olan bir kulübün başkanı çıkıp Fenerbahçe'yi sahipleniyor.

Yaptığı açıklama aynen şu şekilde: ''Fenerbahçe'nin problemi, buradaki 18 kulübün problemi. Türk futbolunun problemi, buradaki 18 kulübün problemi. Kamuoyundan ricamız, biz Kulüpler Birliği olarak müracaat ettiğimiz değişikliklerin, tek bir kulüp adına yönlendirilmemesi. Biz Türk futbolu adına hareket ediyoruz. Fenerbahçe 102 yıldır mal oldu Türkiye'de, bir yüz sene daha mal olacak. Onun için lütfen bu kadar basit almadan, genel olarak Türk futbolu adına bakarak bu müracaatları yapıyoruz''

Tüp kafalılık son raddesinde. Koskoca camia düşürün dedi anlatamadı. Düşürmezseniz adam değilsiniz diye yazdım buradan ben kendi kendime çalıp söylemiş oldum.

Tüp gaz kaçırıyor, farkında mısınız bilmiyorum ama koktu artık? Tüp gaz kaçırıyor da esas anlaşılamayan Fenerbahçe taraftarı ateşi yakmış bekliyor. Tüpçüler üfleme peşinde.

Fenerbahçe sizin oyuncağınız değil yazın artık kafanıza. Fenerbahçe bu ligin oyuncağı da değil. Bundan sonra sorumluluk da Fenerbahçe de değil. Sadece biz kirlettiysek Türk futbolunu sizin temizlemeye hiç niyetiniz yokmuş net anlaşıldı. O zaman bırakın bu tantanayı artık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder