7 Şubat 2011 Pazartesi

Liverpool'a Torres Motivasyonu

Fernando Torres'in Liverpool'un başarılı günlerine dönmesi için kaybedecek zamanı yoktu. En azından kendisi bu şekilde ifade etti Chelsea transferini. Ve kaderin garip bir cilvesi ile transferinin hemen ardından Stampford Bridge'de kırmızıların karşısına çıktı mavilerle birlikte.

Fernando Torres'e Chelsea taraftarlarının ilgisi büyüktü. Formalar satın alınmış, birçok Chelsea taraftarı onun Anelka ve Drogba ile oluşturacakları ölümcül üçgenin Liverpool karşısında getireceği farklı skoru izlemeye gelmişti.

Ama kazın ayağı öyle olmadı. Maxi Rodruguez ile ilk yarının sonlarında tarihin en kötü gollerinden birini kaçırdıklarında aslında Liverpool çok ciddi bir sinyal gönderdi Chelsea'ye. İkinci yarıda ise Kenny Daglish'i mest eden gol Kuyt'un Gerrard'ın ortasına hareketlenerek Chelsea defansını boşa çıkarması ile Meireles'in vuruşunda geldi.

Anlam dolu bir galibiyet aldı Liverpool, gemiyi terkeden Torresli Chelsea karşısında. Liverpool'da belki özlem duyduğu başarılara imza atamayacaktı Torres, kendi kariyeri için hareket etmesinden de doğal birşey olamazdı. Ama biz futbolseverler için daha ilk kez Liverpool karşısında forma giydiği maçta yenilgiyle sahadan ayrılması doyumsuz bir futbol keyfi oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder