23 Şubat 2011 Çarşamba

Hınç Almaya Devam

Hıncal Uluç'un 23.02.2011 tarihli Kırmızı Çizgi programından alıntı yapılarak NTVSpor Okur-Yazar bölümüne koyulan yorumundan bir cümle:

“Seyir zevki yüksek, aksiyonu bol, yıllar sonra da hatırlanacak bir derbi oldu."

Aynı Hıncal Uluç'un Sabah gazetesi için yaptığı değerlendirmesinde geçen bir cümle:

 "Çok küçük nüanslarla döndü maç... Çünkü üst düzey futbol oynayan yok. Bu kadar alt düzeyde oynadığın zaman, mahalle maçı düzeyinde oynadığın zaman her türlü skor olur ve bu her türlü skor da çok küçük nüanslarla değişir."

İki yorum arasında en büyük tutarlılık her iki yorumda daa Cüneyt Çakır'ın taraflı yönetimi üzerine kurulmuş olan Fenerbahçe düşmanı ifadeler ama artık kimse yadırgamıyor Hıncal Uluç'un Fenerbahçe düşmanlığını. Ne de olsa su testisi su yolunda kırılıyor ona göre.

Ben Fenerbahçe düşmanlığına hiç takılmadan yukarıdaki iki cümleye odaklanmak istiyorum. Senelerce Türkiye'deki futbolu yerin dibine batırıyoruz, elin İngiliz'i atılan bir golü gazetesinde yarım sayfa anlatıyor diye konuşan bir adam tesadüfen aynı gün yayınlanan iki ayrı demecinde önce seyir zevki yüksek diye derbiye yorum getirip ardından üst düzey futbol yok diyor. Gerçi ikinci demecinde laf arası keyif olarak güzel falan diyor ama yarım ağız.

Sanırım Hıncal Uluç'un kafası iyice karışmış. Kafasının net olduğu tek konu biraz önce de belirttiğim gibi iflah olmaz Fenerbahçe düşmanlığı.

8 yorum:

  1. kafasının net olduğu bir konu daha var.x korkak oynatıyor takımı.x = galatasaray ın bütün teknik direktörleri.

    YanıtlaSil
  2. hıncal ruh sağlığı bozuk bir adam ölmüş birine bile testi kırıldı diyebilen birini buralara çıkartıp konuşturanlarda bir kez daha düşünmeli bence , adam kendine bir yol çizmiş FB ile ilgili çocukluğunda yaşadığı kötü bir olayda olmuş olabilir ,adam kaç senedir yazıyorsa o kadar yıldır işi FB yi karalamak ,hakaret etmek itham etmek ,FB aragones döneminde ligde 6. sıradayken bile ''FB yi hakemler kolluyor yoksa FB küme düşerdi hakemler FB yi ligde tutmaya çalışıyor ''gibi akıl ve vicdan sınırlarını oldukça aşan yorumlar yapan birinden bunları duymak şaşaırtıcı değil bence .

    YanıtlaSil
  3. hıncal doğru söylemiş.devre arasında yapılan hakem konuşmaları ve hakem odası basmak etkisini gösterdi.

    geçen sene son 10 haftada böyle olmadı mı?seri nasıl yakalandı.yine hakem odası bastı ve yine basın toplantısı yapmıştı aziz.

    YanıtlaSil
  4. Benimde bir dedem var oda hıncal Uluç yaslarında oda cok gormus gecirmiş bir adam ama bu yastan sonra cocuk gibi oluyorlar..Kafaya takınca birşeyi cevirip cevirip soyluyorlar..Millet saygısından da pek birşey demiyor..Hıncal da aynı.. Takıntı yaptı mı birseyleri yalan da bol oluyor atmasyonda millet saygısından birsey demiyor..Ama sacmaladıgını cumle alem bılıyor artık..7 yasındaki bir futbol sevdalısı hatta Gs lı bır cocugu koyun aynı seyler soyler yazar..Cıddıyım etrafınızda bır cocuk varsa gozlemleyın..Aynısı..

    YanıtlaSil
  5. Geçen sene de bu oyunlarla şampiyon olmuştu (!) Fenerbahçe. İlk adsıza katılıyorum. İyi oldu hatırlattığın geçen sezonu. Yürü be adsız, kim tutar seni!

    YanıtlaSil
  6. @ortega
    geçen sezon son hafataya fb lider girdi.9 da 9 yaparak.son hafta top girmedi.topun girmemesi o seride yapılan katakulliyi yok etmez.

    kardeşim ben komplo teorisi üretmiyorum.yapılan! konuşulan ve olmuş şeyler üzerinde yorum yapıyorum.

    geçen sene ve bu sene hakem odası basılmadı mı?ondan sonra bir seri yakalanmadı mı?

    bakın diğerleride hakemler hakkında arasıra konuşurlar ama bunun etkisi olmamıştır.fb nin mhk üzerindeki etkiliğinden olsa gerek aziz konuştu mu bir seri yakalanıyor.(bence kırılma maçı olan trabzonspor maçına bünyamini atamaları bu katakullinin başlangıcıdır)

    nerde hakem hataları var peki.geçen senede bu senede fb li birçok oyuncunun özellikle emre ve luganonun kırmızı kartlık hareketlerini es geçiyorlar.şu memlekette her oyuncuya gutisinden ferrarisine kadar kırmızı kart çıkar ama bizim emre her maç kırmızılık işler yapar hakemler nedense görmezler.şu emreye verilmeyen kırmızılar bile ispatlar azizin mhk üzerindeki etkisini.bakın milli takım hazırlık maçında bile hakem cart diye kırmızıyı çaktı emreye.o yabancı hakem emre memre tanımıyor azizide tanımıyor çünkü.

    aziz bir avrupa maçında hakem odası bassın neler geliyor başına ama burada hiçbirşey verilmiyor.vahim bir durum sıradanlaştı maalesef memlekette.

    medyada bunları birçok yazar biliyor ama konuşamıyorlar çoğu.hıncal konuşuyor.

    bu arada bu aciz fedarasyon ile türk futbolu yerinde saymaya devam eder maalesef.hakem odası basana 5 maç saha kapatma vereceksin ki bir daha o koridora inebiliyor mu? ama işte gücün karşısında adalet işlemiyor.bu sadece futbolda değil.her alanda böyle.

    neyse sadece tarihe not düşelim.karanlıkta kalmasın bazı şeyler.

    YanıtlaSil
  7. bu arada hıncalın teknik anlamda futbol yorumlarına katılmasamda futbol dışı masabaşı olayların takibinde oldukça iyi olduğunu görüyorum.cesur kalem.diğer yorumcular bu gerçekleri(azizin katakullilerini) bildikleri halde işlerini kaybetme korkusundan yazamıyorlar.ama hıncal yılların duayeni.cesur kalem.

    YanıtlaSil
  8. geçen sene azizin maçlardan önce rakip kalecilere telefon açtığını bizzat kendileri söylemişti.rüştüyü aramış.başka kalecileride aramış.ilginç detaylar tabi bunlar.olmuş şeyler.

    birşeyden eminim ki fb katakulli işlerde oldukça etkin durumda.özellikle özgener fedarasyonunda etkinliği arttı.

    YanıtlaSil