4 Kasım 2010 Perşembe

Ben İzlemeye Dayanamıyorum Artık

Şampiyonlar Ligi'nde grupların dördüncü maçları sonunda 0 puan, 0 gol ve -9 averaj ile 32 takım arasında 31. sırada Bursaspor. Önünde olduğu tek takım Zilina. Varın siz hesap edin bu sezon ki Şampiyonlar Ligi bilançosunu.


Sercan Manchester semalarına ancak uçakla gider sonra da döner. Volkan niye Milli Takıma alınmıyor diye soranlar cevabını uluslararası arenada verdiği sınavlara bakarak bulabilirler. Bursaspor hiç küçümsenmeyecek bir şekilde Şampiyonlar Ligi'ne Türkiye Şampiyonu olarak gitmiştir ancak başarılı olamamıştır. Ha dört büyüklerden biri olsaydı ne değişirdi derseniz 2-3 puandan öteye gidemezlerdi yine.

Felaket bir girdap bu. Gelirler arttı, daha iyi yabancılar gelmeye devam ediyor ama uluslararası arenada elde var sıfır. Milli Takım gibi kulüp takımları da berbat bir performan sergilemeye devam ediyor. Bursaspor'un ŞL'de sahada ortaya koyduğu oyun komedinin ötesinde. Ceza sahasında rüzgar alsalar bile penaltı diye kendini atanlar mı istersiniz, üst üste çalışm yiyen oyuncular mı? Herşey var.

Süper Lig şampiyonu ve halen lideri olan takım bu durumda ise vay halimize. Almayın abi bizi bir süre Şampiyonlar Ligi'ne. İzlerken boğuluyorum.

1 yorum:

  1. Bence de almasınlar..Bizim ligimiz bize yeter..Formadan asılsınlar cift dalsınlar, köşe vuruşlarında grekomen taktikleri uygulasınlar..Biz bunları izleyelim sonra kendimizi kandıralım çok mücadeleci ligimiz var diye..Bunları Avrupa'da yapamayınca da halin ortada zaten..Hep aynı şeyler konuşuluyormuş gibi oluyor ama ihale süreci bittiğinde yayın hakkı alıcak Televizyon kanalı bulamıyacak federasyon haberi yok..İstediği kadar bu ligi medya ile şişirip yabancı hakem yorumcuları getirtsin..Maymun gözünü açtı artık..Yeni nesil çocuklar Barcelonayı Chelsea yı tutuyor artık..Bu lige kesin çözümler bulmazlarsa daha çok ağlarlar..

    YanıtlaSil