17 Haziran 2011 Cuma

Cimbom Üçlü Çektirdi

Arda Turan Atletico Madrid'e gideceğim diye tutturunca Başkan Ünal Aysal Atletico Madrid'i Arda'ya getirdi. Şaka bir yana Galatasaray camiasının böyle bir transfer harekatına fazlasıyla ihtiyacı vardı. Gelenler çok üst düzey oyuncular mı dersek onu ayrıca tartışırız.

Herkes Diego Forlan için konuşmaya gerek yok diyor, doğrudur. Kıskanarak izleyeceğim muhteşem bir golcü Diego Forlan. Karakteriyle de bu lige gelen sayılı adamlardan biri olacaktır. Galatasaray bu yıl gol yollarında eğer Forlan bir sakatlık yaşamazsa hiç sıkıntı hissetmez. Reyes'e gelince bana göre ikinci sınıf bir kanat oyuncusu olmaktan öteye gidemedi hiçbir zaman. Gidemeyecek de ama Süper Lig'de iş görecek bir oyuncu. Dolayısıyla iyi bir transfer diyebiliriz ama çok fazla da birşey beklemiyorum ben Reyes'ten. En çok tartışılan isim Ujfalusi ise çoklarınca ağır olmakla eleştirilse de benim beğendiğim defans oyuncularından biri. İspanya'da zaman zaman eleştirilse de La Liga'da tutunabilmiş bir defans oyuncusu her yerde oynar.

Galatasaray bu gece itibariyle taraftarına üçlü çektirecek bir transfer harekatını tamamlamış gözüküyor. Fatih Terim'in de başarısızlık halinde pek fazla bahanesi kalmayacak iyi bir de kaleci alındığı takdirde. Ama elimizde bir Beşiktaş örneği de varken ihtiyatlı olmakta yarar var. Bir tek Forlan'ı ayırarak. O adamın bu ligde üç beş golünü bile izlesek keyiftir futbolseverler için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder