8 Aralık 2010 Çarşamba

Sneijder'e Ayıp Olmuyor mu Beyler?























Inter ile İtalya'daki kupaları süpür, Şampiyonlar Ligi'ni kazan, Hollanda'yı Dünya Kupası finaline taşı, karşılığı Golden Ball'da ilk üç aday arasına bile gireme.

Üstelik ne Xavi - Iniesta tadında bir ikili ile yaptı bu işleri, ne de Messi gibi bir futbol fenomeni. Ama yaptı, hem kulüpler düzeyinde hem de Milli Takım ile çok büyük işler başardı. Bana göre ödül tamamen onun hakkıydı.

Ben Sneijder'e kendi insiyatifimi kullanarak Hamit Altıntop özel ödülümü veriyorum.

8 yorum:

  1. Kesinlikle bu sene Sneijder haketmişti. Barça çılgınlığının gazıyla kaynattılar adamın ödülü yazık oldu.

    YanıtlaSil
  2. yuzde yuz katiliyorum! Futbol masturbatorleri (e.g. iki guzel pas gorunce kendinden gecen ergen) + son yillardaki ispanya/barcelona romantizmi yuzunden goz gore gore kul hakki yeniyor. adam bu kadar isin arasinda bide yolanthe'yi baglamis, yazin da kir dugunu yapmis..cidden ayiptir aga!

    YanıtlaSil
  3. Inter adına söylediklerine katılıyorum ama dünya kupasında kötüydü :) hatta son maçlarda artık 40 metreden şutlar atmaya başlamıştı. Sneijder e verilirse diğerlerine ayıbın kralı olmaz mı bey ?

    YanıtlaSil
  4. sana katılıyorum arkadaşım.ister interii ister mourinho'u beğenme veya taktiklerini eleştir ama adamında hakkını yeme.şampiyonlar ligini almak istiyorum onun için barcelona'ya gideceğim diyen ibrahimoviç'i kaybeden takımla süpürdü.benimde adayım kesinlikle sneijder.

    YanıtlaSil
  5. bi de robben var. şubattan sonra bayerni ayağa kaldırdı. yarı sezonluk performansı ile 2 kupa 2 final.

    YanıtlaSil
  6. @Samet

    dünya kupasında 7 maçta 5 gol atmış bir orta saha oyuncusu nereden bükersen bük "dünya kupasında kötüydü :)" olamaz sayın 3 pas görünce kendinden geçen ergen kardeşim.

    sneijder bu sene oynadığı iki takımı da çıkarabileceği maksimum noktaya çıkardı. messi? işe sezonluk baktığımıza göre en azından adaylar arasında bir sneijder olması gerekmez mi? yok eğer sırf la liga'da istatistik yaptı diye messi varsa bu sefer cristiano ronaldo olması gerekmez mi? iki ucu boklu değnek. @hakan'a katılıyorum kısacası.

    YanıtlaSil
  7. Ergen derken ? Takıntılı mısın nedir? Attığı 3 pasla kendinden geçen arkadaş demişsin de bi ayakların yere bassın, bi olaya doğru pencereden bak. Dünya kupasında sneijder kötüydü derken diğerlerine göre kötüydü. Hollandanın ve ispanya ikilisi favorimdi ve bunların tüm maçlarını izlediğim için diğerlerine göre "kötü" sıfatını yerleştirdim. Şampiyonlar ligi ve ligde gösterdiği performansa diyeceğim söz yoktur. Atarlanmadan, güzel güzel.

    YanıtlaSil
  8. Listede iniesta yerine Sneijder olmalıydı.Sezon genelinde zaten sakattı üstelik Barca'nın kritik maçlarında forma giymemişti.Messi la liga ve şampiyonlar ligi gol kralı oldu.Rakamlar dışında performansı da etkileyiciydi.@benden bu kadar aglayan senmiydin MESSİ 4 gol atınca...Milito'nun ilk 50'de olmaması daha büyük skandal.Sözüm meclisten dışarı milito'nun olmaması fazla dikkate alınmadı

    YanıtlaSil