22 Nisan 2009 Çarşamba

Liverpool 4 - Arsenal 4



Kendimi şanslı mı sayayım şanssız mı bilemiyorum. Real Madrid- Getafe maçının sarhoşluğunu yaşarken, Liverpool - Arsenal maçını izleyememenin üzüntüsünü hissediyorum. Neyse en azından özetlerine bakabildim.

Liverpool'un 6 gün arayla Chelsea'ye ve Arsenal'e dört attığını düşündüğünüzde maçların skorlarını bilmeyen herhangi biri herhalde "vay anasını" şeklinde bir tepki verir. Maçların 4-4 bittiğini söylediğinizde ise düşüp bayılacaktır.

Arshavin'in yaptığı ayıp değil midir peki? Sen git üçüncü golü at sonra da parmaklarınla üç yap tribünlere. Sonra dördüncüyü at bu sefer dört göster. Bir maçta hele ki Liverpool'a dört gol atılır mı? Vallahi ayıp ki ne ayıp. Bunu en son Dennis Westcott Wolverhampton formasıyla 1946-47 sezonunda gerçekleştirmiş. O zamanda bu zamana başka yapabilen adam yok.

Arshavin için şimdi Rus Pele diyorlar. Rus'un minimalist dokunuşları maksimum zarar verecek boyutta tarzında yorumlar yapıyor İngiliz basını.
Liverpool için iki maçta alınan dört dörtlük skordan sonra ancak şunu söyleyebiliriz. Benitez'in oyun stratejisi (4-4)*2. Bu strateji ile Liverpool için beraberlik cepte diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder