5 Nisan 2009 Pazar

Bayern Kabusu



Cumartesi günü muhteşem 5-1'lik galibiyetten sonra önceki yıllarda Bayern'den kovulan Magath'ın intikamı bir hayli ağır olduğunu söylemek mümkün. Galibiyetin mimarları Dzeko, Misimovic ve Grafite. Bu arada Misimovic de kendini Bayern Münih'te gösterememiş futbolcular listesinden. 2000'de geldiği Bavyera takımından 2004'te ayrılmıştı. Bayern için Barcelona karşısında oynayacakları Şampiyonla Ligi maçı sezonu kurtarmak adına son şansları. Bundesliga'da zirve ile aralarında sadece 3 puan var ama aynı zamanda 3 de takım var.




Bundesliga ile ilgili son bir not: Bayern Milli Takım'da yaşanan olaylardan sonra Podolski'yi tamamen kaybetmiş gözüküyor. Maçta ne yaptığını bilmez bir halde dolaştı durdu. Anlaşılan Ballack'ın kenidini biraz kıpırdatması talebi Podolski'ye yaramamış. Haftaiçi bu yönde telkinde bulunduktan sonra Podolski Ballack'a "Kapa çeneni ve sen kendini kıpırdat (...) diye bağırmış ve bir de tokat atmıştı.

Kuranyi konusunda ırkçı bir yaklaşım sergileyen Alman futbol çevreleri Podolski'yi de harcayacaklar mı hep beraber göreceğiz. Ballack'ın gücü ile başedemeyeceği kesin. Sezon sonu FC.Köln'e giderek en azından Bayern'deki ızdırap dolu günleri sonlandırmasını dört gözle bekliyorum.

Wolfsburg'un beşinci, Grafite'nin ikinci golü, Avrupa'da haftanın golü olacak diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder