13 Eylül 2009 Pazar

Seni Hiç Sevmedim Süt Oğlan



Arsenal taraftarları hiçbir zaman sevmediler Adebayor'u. Adebayor da onları sevmedi zaten. City'e gittikten sonra bolca nefretini kusmuştu Arsenal taraftarlarına. Bu haftasonu oynanan City-Arsenal maçı da büyük bir fırsat oldu Adebayor'un tekrar nefretini kusması açısından.

Arsenal Mancheter şehrinde ikinci kez ağır yaralı olarak dönerken 4-2 biten maçta skor 2-1 iken maçı koparan golü kafa ile Almunia'nın koruduğu kaleye gönderen Adebayor gol sonrası 100 metre civarında bir depar atarak Manchester City kalesinin arka bölümünde bulunan Arsenal taraftarlarının olduğu bölüme doğru kayarak golü kutladı. Tabi tribünler o anda karıştı. Hakem sarı kartını gösterse de Arsenal tribünlerinin kızgınlığı geçmedi, geçecek gibi de durmuyor.

Maçtan önce de "Arsenal taraftarları gerçek taraftar değiller, onların çoğu Amerika'dan, Afrika'dan gelenlerden oluşuyor. Onlar bugün Arsenalli, yarın Liverpoollu daha öbür gün Manchester Unitedlı" beyanatı ile zaten şimşekleri tekrar üzerine çeken Adebayor'u taraftara olan kızgınlığına birşey demeyeceğim. Ama en azından beraber forma giydiği adamlara da pek saygısı yok.Hoş ben göremedim kaçırdım pozisyonu ama bir pozisyonda da Van Persie'ye fena dağıtmış ya...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder