22 Eylül 2009 Salı

Sen misin Octoberfest'e Giden



Ülkemizde alışığız kaybedilen bir maç sonrası yenilen takım futbolcularının eve kapanmasına. Genelde de derbi sonrası olur bu tip durumlar ve mağlup olan takımın futbolcularına sokağa çıkma yasağı gelir mahalle baskısıyla.

Haftasonu oynanan VfB Stutgart - FC. Köln karşılaşmasından Stutgart 2-0 yenik ayrıldı. Özellikle yenilen ikinci golde Lehmann ceza sahası dışına gereksiz bir çıkış yaparak topu kontrol edemedi ve kaptırdığı top Sanou'nun ayağına gidince ona da 45 metreden boş kaleye topu göndermek kaldı.

Maç sonrası Lehmann soluğu Münih'teki Octoberfest'te aldı. Muhtemelen kaybedilen maçın havasını dağıtmak isteyen 39 yaşındaki tecrübeli kaleci bunu kulübünden izin almadan yaptığı için yönetim ve teknik adam tarafından tepkiyle karşılanmış durumda.

Web sitesinde yeralan açıklamada teknik direktör Babbel Jens ile Perşembe günü konuşacaklarını ve durumun ne noktaya gideceğine bundan sonra karar vereceklerini belirtmiş. Jens her ne kadar özür dilemiş ve bunun çok önceden planlanmış bir akivite olduğunu belirtmiş olsa da ceza kapıda.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder