14 Temmuz 2009 Salı

Nilmar İlaç Gibi Santrafor


Öncelikle şunu belirteyim ben Nilmar ile Fenerbahçe'nin ilgilendiğine dair yabancı kaynaklı bir habere rastlayamadım. Dolayısıyla şu aşamada bu transfer bana çok da yakın gelmiyor.

Nilmar'ın Fenerbahçe'ye transfer olması hakkında ise görüşüm olumlu yönde. Farklı fikirler var bu konuda ancak Nilmar'ın özelliklerini bilmek gerekiyor. Bir kere Nilmar öyle TV ekranından gözüktüğü gibi çelimsiz bir adam değil. 25 yaşında, 1.80 boyundaki oyuncu oldukça kıvrak bir yapıya sahip. Saha içerisinde kendini kaybettirip gol bölgelerine sızıyor. Turkcell Süper Lig için bir beden büyük ama Avrupa'da başarısız bir Lyon macerası var. Lyon Nilmar'ı renklerine bağlarken çok önemli bir yıldız adayıydı. Bugün tıpkı Alex gibi Avrupa'da başarılı olamayıp ülkesine dönenler kervanında. Ama Manchester United'ın da tekrar gündemine girmişti. Sonra ne oldu bilmiyorum ama bu söylenti gerçekleşmedi.

Bu transfer gerçekleşir mi bilinmez ama gelirse Semih ile çok iyi bir ikili oluştururlar. İlla pivot santrafor olsun diyenlere karşı görüşüm Semih'ten iyisi mi var şeklinde. Semih bir pivot santrafor değil ama bir pivot santrafordan beklenilenleri fazlasıyla yapıyor. Ha keza bir takımın pivot santraforu da olmak zorunda değil.
İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder