8 Temmuz 2009 Çarşamba

Haftanın Transferleri



Geçen haftanın kaydadeğer iki transferi var. Real Madrid'in yaptığı transferlerden sonra Avrupa'da gerçekleşen her transfer sönük kalıyor. Ama ikisi de takımlarına çok faydalı olacak isimler.

Bunlardan ilki hiç kuşkusuz Chelsea'ye 18-20 milyon euro karşılığında imza atan Zhirkov. Fenerbahçe karşısında CSKA Moskova formasıyla korkulan bir isimdi ama o asıl patlamasını geçen yaz Avrupa Şampiyonası'nda yaparak Rusya'yı yarı finale taşıyan isimlerin başında yeralmıştı. Kanattan getirdiği toplarla iyi bir seyir zevki yaşattı futbolseverlere. Savunması biraz daha geliştirmesi gereken yönü. Ama piyasadaki bu kıtlıkta iyi transfer.



Diğer isim Fiorentina'dan Felipe Melo, Juventus her zaman işini bilen bir takım. Yaklaşık 20 milyon euro+Marchionni'ye işi bitirmiş gözüküyorlar. Karambolde Melo'nun işini bitiriverdi. Diego transferinden sonra tam hedef yine tam 12'den vuruldu. Felipe Melo doğru transfer mi oylaması yapılıyor Tutto Sport'ta. Şu anda %87 ile taraftarın güvenini almış durumda. Diego ile çok iyi işler yapacaklarını düşünüyorum. Juventus'umu güzel günler bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder