2 Temmuz 2009 Perşembe

Vidic Ailesinin Sıkıntısı


Manchester United'ın hergün daha da parlayan defans oyuncusu Nemanja Vidic aslında kulübüne gönülden de bağlı. Ama aynı şey karısı için geçerli değil.

Bu sezon Barcelona, Milan ve Real Madrid'ten teklifler aldığını belirten oyuncu, Manchester'ın karısı için uygun bir yer olmadığını ve bu şehirde çok sıkıldığını belirtiyor. Yine de kulüpte mutlu olduğu sürece kamlaktan yana Vidic ve önümüzdeki sezon da hedefleri doğrultusdunda bu formayı giymek istiyor. Vidic'in canını sıkan bir olay da kontratı. Wayne Rooney ya da Rio Ferdinand kadar almayı beklemiyor ama en azından Berbatov ya da Carrick ne alıyorsa kendisinin de aynı parayı almasını gerektiğini düşünüyor. Vidic'in kontratında haftalık 20.000£ yazıyor ve onun beklentisi bunun artması yönünde. 2012'de sözleşmesi sona erecek oyuncu için Manchester kontratında iyileştirmeye gidebilir. Çünkü işin içine karısı da girdikten sonra Vidic'in özellikle La Liga'nın yolunu tutması muhtemel. Şu anda kadro yapılarına baktığımızda hem Barca'nın hem de Real Madrid'in Vidic'e fazlasıyla ihtiyaçları var. Belki de en zayıf yanları defansları ve Vidic gibi bir savunma sigortası her iki kulübe de ilaç gibi gelir.

Bugüne kadar 150 kez Manchester formasını giyen Vidic için geçtiğimiz sezon harika bir yıl oldu. Sanırım bu sese Manchester yönetimi kulak verecek ve en azından haftalık kontratını ikiye katlayacak bir iyileştirme yapacaktır. Aksi halde Van Der Sar'ın deyimiyle muhteşem bir sezon geçiren ve bu sene daha da iyi olacağını inandığı yıldız futbolcusunu kaybetmesi kimseyi şaşırtmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder