2 Temmuz 2009 Perşembe

Florentino Perez'in Owen'a Açtığı İkinci Kapı


Transfer döneminde her türlü spekülasyon olur. Ama son günlerde Owen'ın Manu ile görüşüyor olması dedikodusu bile bana Vassel'in Ankaragücü ile sözleşme imzalaması kadar sürpriz bir gelişme gibi geliyor.

Manchester United Cristiano Ronaldo'nun gidişi ile zaten ciddi bir güç kaybına uğradı. Öte yandan Benzema transferinde aldıkları yenilgi, Tevez'in ayrılacak olması, Ribery'nin Real Madrid'e göz kırpması, bunların hepsi Manchester United'ın ve Alex Ferguson'un eliini kolunu bağlamış durumda.

Forvete ciddi bir takviyeye ihtiyaçları var ama Fergi bizim tanıdığımız kadarıyla asla Owen transferine onay vermez. Bahis sitelerinde bile bu söylenti öyle bir hal aldı ki transferin gerçekleşmesine oldukça düşük sayılabilecek bir oran veriyorlar. Sakatlık sorununun olmadığını belirten Owen için her ne kadar ismi Galatasaray ile de anılmış olsa bu transfer futbolunun son döneminde iyi bir fırsat. Yine de bence olma ihtimali çok düşük.

Öte yandan ilginç olan ise Florentino Perez'in Real Madrid'ine gittikten sonra kariyerinde ciddi bir düşüş yapan Owen için Manchester'a giderse bu imkanı da yine Florentino Perez sayesinde yakalayacak olması. Hayat sürprizlerle dolu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder