14 Şubat 2010 Pazar

Delgado Alex'ten İyiyse Beşiktaş Bu Sezon Şampiyon Olur


Mustafa Denizli ne demişti: "Formda ve güçlü bir Delgado Alex'ten daha iyi". Bu anlamda bugün Gaziantep karşısına çıkan Beşiktaşlı oyuncuların da Delgado'dan daha iyi olması gerek ki Delgado'yu kadronun dışında bıraktı Beşiktaş ligin ikinci yarıya girerken.

Ama geçen hafta ki aldatıcı 4-1'lik galibiyetin ardından takke düştü kel göründü. Beşiktaş çok pozisyon vermesinin yanısıra saç baş yoldurtacak pozisyonları da kaçırdı elbette. Ama zaten sezon başından beri bu gol kısırlığı yaşanıyor siyah beyazlılarda.

Gaziantep'te Julio Cesar diye bir adam var ki geçen seneden beri rastladıkça izliyorum. Geçen sene de iyiydi ama bu sene onun yılı oluyor. Belki de Anadolu takımları içerisinde Makakula'dan sonraki en etkili forvet oyuncusu. bu sene Fenerbahçe'yi de bir hayli yıpratmış ve golünü çakmıştı. 10. golünü atmak Beşiktaş karşısında nasip oldu. Kaçırdığı inanılmaz bir pozisyon var ama ikinci yarıda direkten dönen şutu tam bir golcü vuruşuydu.

Şunu belirtmek lazım ki Beşiktaş adına kapanan takımları açmak çok zor. Tabi Gaziantep körü körüne kapandı demek doğru değil ancak erken golü bulan bir takım nasıl oynaması gerekiyorsa onu yaptı. Ve bolca da boş alan buldu. Geçen hafta Beşiktaş'ın sadece Gençlerbirliği ve Fenerbahçe karşısında bu açık alanları bulabildiğini ve bunu skora çevirebildiğini yazınca eleştiriler gelmişti. Halbuki mal bu. Açık alan bulamadığı sürece bu kısırlık sürecek siyah beyazlılar için.

Ve kim ne derse desin Beşiktaş için sezon zaten ilk yarının 6. haftasında bitmişti. Hala uzatmaları oynamaya devam ediyorlar.

1 yorum:

  1. Delgado için oynayabilir demişti Denizli kadro dışı bırakan o değil.
    saygılar..

    YanıtlaSil