1 Kasım 2009 Pazar

Sayenizde


Damat arkasını yarı medya patronuna yaslayınca, onun sayesinde spor koordinatörü de olur, koordinatör olduğu yerde amigoluk da yapar. O koordinatörün altında da ekranlarda, gazete sütunlarında sözde mangalda kül bırakmayan adamlar çalışır.

Adamın rakip takıma galiz küfürler içeren görüntüleri çıkar ortaya, internette ortalık yıkılır, gazetede, kendisinde tık yoktur. Nasıl olsa unutur bu halk da hesabı. Hatta belirli bir dönem gazetenin tirajına olumlu katkısı da olacaktır bu durumun amigo ve yandaşları ne yazmış diye merak edileceği için.

Bu işin bir yönü...Hangimiz mevzu rakip takım olunca küfretmiyoruz, hangimiz arkadaş sohbetlerinde belden aşağı çalışmıyoruz? Bu da işin diğer yönü.

Ercan Saatçi'nin küfürlü görüntüleri olmamalıdır tartışılan. Hatta bu adamın özeline girip bunu ortalığa ifşa etmek daha büyük ayıp olsa gerek. Ama Ercan Saatçi'nin amigo yazarlardan! olması ise konu bunu tartışalım.

Konu Ercan Saatçi'nin tüm yetersiz futbol bilgisine, tribündeki ortalama bir taraftarı geçemeyecek yorumlarına ve olmayan yöneticilik meziyetlerine rağmen o koltuğa oturmuş olması ise tartışalım. Koskoca Hürriyet Gazetesi içerisinden Ercan Saatçi'den başka spor koordinatörü çıkaramıyorsa tartışalım.

Hürriyet Gazetesi'nin onun görüşlerine bir paragraf bile ayırması tartışılırken, Ercan Saatçi'yi spor koordinatörü yapan bir medya grubunun Türkiye'nin spor geleceğini bırakın, kültürel, siyasal, ekonomik geleceğine nasıl ışık tutabileceğini yatıralım masaya.

Aynı gazetede atıp tutan köşe yazarlarının aynı gazetede veya başka platformlarda çıt çıkaramayışını konuşalım.

Gazetenin spor servisinin başına tribünlerden bir amigo getirseniz bundan farklı olmazdı. Sorun iki arkadaş arasında geçen küfürlü konuşmalar değil, sorun zihniyetin de aynı küfürler düzeyinde kalması.

Yoksa...

Bu zihniyete de alıştık artık sayenizde. Nay na na ni na nay sayenizde...

1 yorum:

  1. abi ben adamin kufurune kizmiyorum bi galatasarayli olarak sonucta ercan saatci kim ki? bi de bizde edioruz sende ediorsun herkes edior bu kufurleri karsi takima trabzonlu besiktasliya eder hatta elazigli malatyaliya diyarbakirli elazigliya adanali mersin idman yurduna, ama benim komigime giden bole bir tipin spor yazi isleri muduru olmasi o gazetede torpille. saka gibi yaa

    YanıtlaSil