6 Kasım 2009 Cuma

Biri Bizi Gözaltına Alıyor


14 Beşiktaş taraftarı gözaltına alındı. Sebep Beşiktaş Başkanı'na küfür etmiş olmaları. Gerçekten Emniyet Teşkilatı'nın bu duyarlılığı karşısında gözlerim yaşardı.

Demek ki bundan önceki Beşiktaş Başkanları'na ve rakip takım yöneticilerine sarfedilen sözler küfür değildi. Kim gözaltına aldırdı bu 14 Beşiktaş taraftarını? Gözaltılar devam edecek mi? Beşiktaş yönetimi yarın evlerinden kaldırıp dağa da çıkartırlar mı acaba aleyhlerine tezahürat yapanları?

Kimse hukuki bir prosedür işletiliyor diye kandırmasın bu milleti. Dün seçim hediyesi olarak kapalıya alınan Çarşı bugün aynı başkan tarafından bitirilmek istenmektedir. Çarşı temiz midir asla, sonuna kadar işin cıvkını çıkarmıştır. Ama Başkan'a küfreden 14 kişi değil en az 14 bin kişi vardı o tribünde. Hepsini gözaltına alabilecekler mi?

Bu işin elebaşı falan yok. Nasıl anlatacak bu tribünler seni istemediğini bilemiyorum. Anlamıyorum...Bazıları bu ülkedeki herşeyden nefret ettiriyorlar. Ettiriyorlar da zorla güzellik olmuyor ki işte. Bir insan ortalama her ay Beşiktaş tarihine kara bir sayfa ekleyebilir mi? Ekliyor işte...
Bir de unutmadan daha önce taraftara dayak atanları da toplasaydınız ya...Onlar çok mu masumdu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder