14 Haziran 2010 Pazartesi

Sırbistan Hayalkırıklığı

Almanya - Avustralya maçı öncesinde hem Gana hem de Sırbistan açısından kupadaki geleceklerini tayin edecek maçta kazanan Gana oldu. Gana çok mu iyi oynadı derseniz cevabı koskocaman bir "Hayır" olur ancak fizik gücüyle maçın 70 dakikasında ezdiler Sırpları.

Zigic ve Pantelic'in son derece etkisiz oldukları, Krasic'in tam bir hayalkırıklığı yarattığı Sırbistan ise maç boyunca uyurgezer gibiydi. Tek tek ele alındığında turnuvanın en iyi kadrolarından birine sahip olmalarına rağmen Sırbistan hiç de hazır gözükmedi turnuvaya. Gana da ise Asomoah takımını gol bölgelerinde sırtlayan isimdi. İki topu direkten dönen Rennes oyuncusunu ben çok beğendim. Bir önceki turnuvada da güçlü fiziği ile iyi işler çıkarmıştı ancak dünkü maçta tekniği zayıf Ganalı oyuncular arasında parlayan isimdi. Yine bir başka başarılı isim de oyunun savunma tarafına şekil veren ve ileri ani çıkışlar yapan Sunderland'in kiralık oyuncusu John Mensah idi.

Kupanın geri kalan bölümünde Avustralya karşısında alacağı bir beraberlik dahi Gana'yı üst tura taşımaya yetebilir ancak şu an yakaladıkları avantaj onlara yetecek mi emin olamıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder