11 Aralık 2009 Cuma

Süt Oğlanlar Seks Partisinde


Süt oğlanların seks partisi maceraları gündeme gelince daha önce sütten ağzı yanan Fenerbahçe yönetimi yoğurdu üfleyerek yeme moduna girmiş durumda. Futbolcular ile ilgili başta Roberto Carlos, Colin Kazım, Vederson, Santos ve Bilica için ortaya atılan seks partileri iddiası spor basınında bomba şeklinde patlarken yönetimden tek açıklama yok.

Araştırıyorlar elbet ama bu sefer Kazım'da ve Önder'de olduğu gibi yapılan saçmasapan açıklamaların bir benzerindense susmayı tercih ediyorlar. Kriz yönetimi konusunda birkez daha yan basmış durumdalar aslında.

Bu konuda Galatasaray yönetiminden çok öğrenecekleri şeyler var. Kulüp tarihinin en büyük skandalını Nalga Gate'i o kadar başarılı bir şekilde yönettiler ki bugün yönetime karşı en ufak bir suçlama ve saldırı göremiyorsunuz.

Kriz yönetmekten çok kriz çıkarmak konusunda tecrübeli olan Fenerbahçe'de ise durum tam tersi. Sözde disiplini ile ön plana çıkan Başkan Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği'nde kalayım mı gideyim mi ve TFF çerçevesinde gündemi değiştirmeye çalışsa da gündem futbolcuların seks partileri ve takımın düşen form grafiği karşısında Fenerbahçe'nin ne yapacağı üzerine yoğunlaşmış durumda.

Bu iş yoğurdu üfleyerek temizlenecek gibi durmuyor. Devre arasını beklemek bir politika olabilir ama devreye daha 2 hafta varken kalan maçları da feda etmek anlamına geliyor bu aslında.

Basiretli bir kulüp bu skandala ismi karışan herkesi o gün itibariyle kadro dışı bırakır. Burada futbolcuların seks hayatları değil gündem konusu. Hatta istedikleri partiyi yapma hakkına sahipler. Sahip olamayacakları şey ise bunu izin günlerinde değil de antreman öncesi, maç sonrası gibi günlerde yapıyor olmaları.

Lafa gelince "Biz profesyonel futbolcularız, ne zaman ne yapacağımız biliriz" demek olmuyor işte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder