20 Aralık 2009 Pazar

Fener İlk Yarıyı Lider Kapattı



Maçtan önce Alex'e tedbir alacağını okuduğum Trabzonspor Alex'i saha içerisinde o kadar rahat bırakıp defans hattını da o kadar ileride kurdu ki maç içerisinde arkaya yedikleri topları sayamadım.

Özellikle ilk yarıda Fenerbahçe hiç olmadığı kadar rahat bir oyun oynadı Avni Aker'de. Roberto Carlos'un gidişiyle Santos gerçek yerine döndü. Son maçlara göre fena değildi ancak Trabzon da en çok bu kanattan Serkan ile zorladı rakibini. Santos'un önünde oynayan Özer'in çok iyi bir huyu var. O da devamlı dikine top atarak rakibi zorlaması. İşte Alex ile birlikte onun ve Mehmet Topuz'un attığı toplar 90 dakika içerisinde iki takım arasındaki farkı ortaya koydu.

Çok mu iyi oynadı Fenerbahçe: Kesinlikle hayır. Zaten sahada da temposu yüksek ama kalitesi düşük bir oyun vardı. Ama Fenerbahçe rakibine oranla daha efektif top yaptı. Birkaç topta tehlikeli bölgelere sızdı. Trabzonspor ise gelip gelip Fenerbahçe defansından geri döndü. Colman'ın ikinci yarıdaki kaçan akılalmaz pozisyonu ve Umut'un birkaç zorlaması var hepsi o.
Bu sonuçla ilk yarının lideri oldu Fenerbahçe. İkinci yarıda fikstür avantajı var. Ama devre arasında bu oyunun üzerine koymak zorunda.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder