30 Ağustos 2009 Pazar

Yerli Basın İşbaşında


Rooney Beşiktaş ile Manchester United'ın aynı gruba düşmesi sonrası Twitter'da şöyle buyurmuş: "Elma soslu patates ile kızarmış hindiye bayılırım". Bizim basında sazan ya hemen atladı vay efendim Rooney'den Beşiktaş'ı ve milletimizi aşağılayıcı sözler diye.

Sanki rakip takımları "Hami"le bırakan, Galatasaray'ın kötü gidişi için "Skib" Bıraktı diye başlık atan kendileri değil. Ülkenin ahlak polisi ve erdemli spor basını rolüne soyunup hemen hedef göstermek ondan sonra da çıkan bir olayda vay efendim biz nasıl bu olayları çıkartırız yazıklar olsun içimdeki futbol sevgisine demek kolay da bazılarımız yutmuyor işte.

Adam bence çok da komik olmayan ve kalitesi artık iyice bayatlamış bir espri yapmış o kadar. Haber niteliği taşıdığı bile tartışılır ama hadi diyelim ki haber yaptık. Bari biraz zeka kıvılcımı taşıyan bir karşılık verelim. Yok olmaz biz şimdiden hedef gösterelim yarın öbür gün İnönü'de maça çıkmadan da pişirip tekrar koyarız sonra bir olay çıktığında da bize malzeme çıkar mı diye düşünüyor olduklarını sanmak istemiyorum ama sonunda olacağı da bu. Ya da dolduramıyoruz abi biz bu sayfaları hazır böyle bir malzeme var biraz daha yoğuralım ki insanlar da gaza gelsin.

Her ne olursa olsun sıkıcı bir durum bu. İkiyüzlülüğün sözlükteki tanımı. Bu haberin altına adamlar ne yazıyor biliyor musunuz? "Rooney gitsinde o turuncu g.tünü beyazlatacak ilaç bulsun" ve türevleri yorumlarla dolu şimdi ortalık.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder