13 Ağustos 2009 Perşembe

Prova Tam Oturdu


Hazırlık maçlarını izlemeyi de sevmem, sonuçları hakkında yorum yapmayı da. Ama Dünya Kupası'na gidebilmesi için Bosna Hersek ve Belçika deplasmanlarını geçmesi gereken Türk Milli Takımı için Ukrayna deplasmanında oynanan maç hazırlık maçında öte idi.

Prova yapıldı, elbise tam oturdu. Milli Takımın'ın maç içerisinde değişken sistemlerde oynaması en büyük artısıydı. Bu anlamda bir basketbol maç izler gibi olduk. İlk yarı özellikle Nihat'ın form düzeyi henüz takımın forvet pozisyonu için yetersiz kalınca Milli Takım da etkili olamadı. Ancak Milliler ikinci yarının başlaması ile birlikte yapılan değişikliklerle Ukrayna'yı sürklase etti.

Geçtiğimiz ay bir blogda okumuştum, Sheva Fener'e gelirse Servet ile karşılaşmaları çok ilginç olacak, ne Sheva eskisi gibi ne de Servet diye...Bu karşılaşmayı Milli maç bahanesiyle yaşadık. Bundan 4-5 sezon önce Servet'e Şükrü Saraçoğlu'nda çimleri yoldurtan Ukraynalı golcü bu sefer kendi evinde aynı pozisyona düştü.

Hamit bu takımın "top class" oyuncusu ve bunu her hareketiyle gösteriyor. Bosna'da herkes Misimovic'ten, İbicevic'ten, Dzeko'dan bahsediyor ama kadro geneline baktığımızda da Hamit özelinde de ben bu kaliteyi göremiyorum Bosna'da. Bu nedenledir ki beklentim 3 puanı Bosna'da cebimize koyup döneceğimiz yönünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder