10 Ağustos 2009 Pazartesi

Liar & Loser


Ballack'ı sevmedim ve sevemeyeceğim de. Haftasonu oynanan Community Shield'te Evra'ya yaptığı faul sonrası Chelsea'nin kazandığı gol değil bunun tek nedeni.
Almanya Milli Takımı'nda Podolski ile yaşadığı tartışma ve kendini Alman futbolunda bir ilah gibi görmesi de değil. Hatta bir "loser" olduğu için muhtemelen severdim de toplumumun arabesk altyapısından dolayı.

Ama onda anlamlandıramadığım bir kibir ve güvensizlik duygusu yaratan bir vücut dili var. Evra'ya yaptığı faulden sonra gelen golü bir şanssızlık olarak değerlendirmiş ve Evra'nın yerde kalıp sakatlandığını da görmediğini çünkü oyunun içinde kaldığını belirtmiş. Külliyen yalan... Lampard da oyunun içinde kaldı ve üstelik 50-60 metre depar atıp golü atarak. Ama o gol sonrası hakeme hemen Evra'nın yerde kaldığını da işaret etti.
Sonuçta belki de bu samimiyetsizliği yüzünden ilahi adalet dönüp dolaşıp bırakmıyor bu Alman'ın peşini. Yerel başarılar tamam da iş Avrupa Kupaları ya da Milli Takım düzeyine gelince patlıyor. Yaşı ve oynadığı takımların durumu gözönüne alındığında böyle de olmaya devam edecek gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder