30 Haziran 2009 Salı

Böyle Olur Ağaların Düğünü-1



30.000'in üzerinde bir taraftar topluluğu Santiago Bernabau'da buluştu Kaka için. Kulübün resmi internet sitesinin açıklaması bu. Tören İspanya saati ile 20:30'da başladı.



Konfederasyon Kupası nedeniyle G.Afrika'da olan Brezilyalı yıldız önce günün erken saatlerinde yapılacak tören hakkında bir brief aldı. Akabinde yeniden sağlık kontrolüne girdi. Taraftarların bir kısmı ile de bu check up sonrasında ilk buluşmasını hastane önünde yaşamış oldu.





Sağlık kontrolü sonrasında stada geçen ve Real Madrid televizyonuna bir röportaj veren Kaka öğleden sonrasını dinlenerek geçirdi. Stada ikinci gelişi bu dinlence sonrası taraftar huzurunda tekrar imza atmak ve Real Madridli olmak için gerçekleşti. Önce saat 19:45 sularında yönetim kurulu odasında resmi imzalar atıldı. Tabi gelenek bozulmadı ve Alfredo Di Stefano ile de biraraya geldi yıldız oyuncu. Ve stadyumda bekleyen binlerce Real Madrid taraftarı ile buluştu.


Gözümünün önüne Manchester City'nin astronomik teklifini reddettikten sonra Milan formasıyla pencereye çıkıp taraftarlarla yaşadığı mutluluk geldi biran. Görkemli bir karşılama hazırlamıştı Madridliler ama Milan tarftarı ile yaşadığı enstantane spontandı. Daha güzeldi... Bu da güzeldi ama o kadar doğal olmadı. İçtenlik tarafı eksik kaldı sanki. Tribünler için değil bu söylediklerim. Elbette Kaka da heyecanlıydı ama birşeyler eksik kaldı işte.
İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder