10 Haziran 2009 Çarşamba

BTM



Şu günlerde Aurelio transferi gündeme gelince ve Bayram Tutumlu ile ilgili haberler çıkınca bir Tutumlu'nun sitesine girip bakayım dedim. BTM, yani Bayram Tutumlu Management şirketinin web sitesi komik fotograflar bulup gülmek için tam bir maden... Sitenin kurumsal yapıyla özdeşleşebilecek hiçbir tarafı yok. Bayram Tutumlu'nun futbolculara otomobil satması, Maradona ile kanka olması falan yazıyor. Felaket bir menajer sitesi anlayacağınız. Merak edenler http://www.bayramtutumlumanagement.com/ adresinden girebilirler.

Öte yandan bir menajerin şirketinin sitesi olması tamam da sitenin Bayram Tutumlu'nun kişisel reklamını yapıyor olması saçmalık olan. Ali Şen Türk futbolunda ne ise, Reha Erus İtalya'da ünlülerle ne kadar içli dışlı ise, Bayram Tutumlu'da onların futboldaki versiyonu gibi duruyor daha çok. İşini konuşmayacağım ama site bana reklam kokan hareketlerle dolu olan ama içi boş bir firma imajı veriyor. Demek istediğim bu sadece...Ve Bayram Tutumlu senelerce saygın bir futbolcu menajeri olarak yansıtıldı medyada. Ama Bayram Tutumlu bile ne kadar dil bilirse bilsin?, ne kadar futbol dünyası ile içli dışlı olursa olsun? ve ne kadar çok FİFA ve UEFA talimatlarına hakim? olursa olsun profesyonel bir imaj vermiyor bana. O vermezken Mehmet Topuz'un yetki belgesi bile olmayan bir menajer tarafından yönlendiriliyor olması da Topuz'un cehaletini ve ülkedeki futbolcuların birçoğunun bilinçsizliğini, bir anlamda altyapısını ortaya koyuyor.

Alttaki fotograflara gelince konuyla tek ilgisi içinde Bayram Tutumlu'nun olması. Günümüzde en gözde üç teknik direktörün bu karelerde yeralması da bir hayli manidar...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder