12 Ağustos 2010 Perşembe

Sıcak Gecenin Uyuşturucu Maçı






















Adı üzerinde hazırlık maçı ama sıcaklık nemle birlikte bastırırken bir de temposuz bir hazırlık maçını izlemek, hele bir gece öncesinden 4 saat uyuduysanız imkansız hale geliyor. Nitekim bu imkansızlık içerisinde ikinci yarıda 10-15 dakika daldığımı da itiraf etmeliyim.

Hiddink'in takımı değil bu takım halen birincisi bunu söylemek gerekir. Belli ki oyuncu seçimlerinde insiyatifi daha çok bir önceki dönemin oyuncularını tutma yönünde kullanıyor Hiddink. Ben bu noktada kendisinin de söylediği gibi büyük revizyonlardan kaçındığını görüyorum. Ama bu durum Semih gibi bir oyuncunun formsuzluğu nedeniyle yeralamaması, Nihat'ın da keza yerini kaybetmiş gibi gözükmesi nedeniyle gol bölgelerinde takımı zorluyor. Mevlüt Fransa Ligi'ndeki performansını bir türlü Milli Takıma yansıtamıyor.

Bunun tam tersi orta saha oldukça etkili, topu maç içerisinde istedikleri gibi yönlendirebildiler ama son noktada gol bölgelerine adam sokmakta sıkıntı yaşadılar. Gökhan Gönül'ün sakatlığı sonrası dönüşü hem Fenerbahçe hem de milli takım adına muhteşem.

80 dakika zorlukla izlediğimiz maçta özellikle Arda'nın ikinci golü izlemeye değerdi. Benim en sevdiğim gollerden. Kalecinin o pozisyonda topu görebildiği ilk nokta kurtarış yapabilmesi için yeterli zamanı taşımaktan çok uzak. 2-0 herşeye rağmen güzel sonuç ve Hiddink ile İstanbul'da grup maçları öncesinde umutlu bir başlangıç oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder