18 Ağustos 2010 Çarşamba

Oynayacağım Tek Mavi Chelsea

Fransa Futbol Federasyonu'nun verdiği ceza karşısında Anelka "gülmekten yarıldım" anlamında bir cevap veriyor basın aracılığıyla. Buraya kadar herşey normal çünkü teknik direktörü ile söylenen sözler hala net olarak bilinmese de devre arasında kavga edip takımdan kovulan bir adama 18 maç ceza verilirken bu durumu antremana çıkmayarak protesto edenlerden sadece Evra, Ribery ve Toulalan 1 ila 5 maç ceza alır, diğerleri tek maç ceza almazsa buna ancak gülünür.

İnsanın adı çıkmasın, kabak fazlasıyla Anelka'ya patlarken diğer üç oyuncuya göstermelik bir ceza verildi. Daha vahimi karakterini çok iyi bildiğimiz Ribery'nin yanar döner açıklamaları ve bu durumu anlayamadığını ve cezası biter bitmez forma giymeyi dört gözle beklediğini ifade etmesi.

Anelka ise tam tersi bir açıklamayla bir daha Fransa adına forma giymek istediğimi kim söyledi demişti. Dürüst adam vesselam. Ribery gibi dansözlük yapmıyor ve tavrının arkasında duruyor. Üstelik Domenech gibi bir adam için onu harcayanlara neden bir daha tamah etsin ki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder