15 Mart 2010 Pazartesi

Seaman Üçledi



Söz Seaman'dan açılmışken bir haberi de vermek gerekir. David Seaman iki çocuk sahibi olduğu 47 yaşındaki hayat arkadaşından boşanmış. 11 yıllık evliliğin sona ermesi Seaman'a 4 milyon £ gibi bir meblağa mal olmuş.

Seaman'ın ikinci evliliğini bitiren neden ise eşi Debbie'den 10 yaş daha genç olan bir başka hatun. Tıpkı evlendiği ilk eşinden 1984'te Arsenal'de resepsiyonist olarak çalışan ikinci eşi için ayrıldığı gibi şimdi de yollarını bir başka kadın için ayırmış.

Arsenal'de iken yerden havadan hiçbir topu kaçırmazdı. Ama acaip goller yediği de olurdu. Yaş ilerlese ve bayağı bir fizikten kaybetse de Seaman özel hayatında da hala havadan karadan uçanı kaçanı yakalıyor.

2006'da katıldığı Ada'nın Buzda Dans programı "Dancing on Ice" programında görev alan profesyonel buz dansçılarından biri yeni aşkı.

13 yıl Arsenal kalesini koruyan ve benim için en iyi Arsenal onbirinin vazgeçilmez ismi 40 yaşında kariyerine omzundaki bir sakatlık nedeniyle Manchester City formasıyla son vermiş ve emekliye ayrılmıştı. UEFA finalinde Galatasaray karşısında muhteşem bir performans ortaya koyduğunu ancak penaltılarda kupanın sarı kırmızılılara gitmesine engel olamadığını da anmadan geçmeyelim.

Bahaneyle hatırlamış olduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder