16 Mart 2010 Salı

Bir İhtimal Daha Var


Sırf Dünya Kupası kadrosunda yeralabilmek için Avrupa'ya tekrar gelmişti aslında. AC. Milan formasını giymeye başladığında bu onun 2010 Dünya Kupası'nda forma giymesinin de bir teminatıydı.

Capello şart koşmuştu zayıf ve rekabetten uzak USA yerine Avrupa'ya dönmesini. Kader ağlarını haftasonu ördü ve Milan'ın Chievo'yu1-0 yendiği maçta aşil tendonundan sakatlandı. En az dört ay sahalara dönmesi imkanısız gözüken yıldız oyuncuyu dördüncü Dünya Kupası'nda göremeyecek olmak kendisini çok sevmesem de beni fazlasıyla üzdü. Özellikle Dünya Kupası'nı kaldıracağına inandığım kadroda onu görmek isterdim.

Tüm bunların yanında Fabio Capello'nun radarına takılan ve Beckham'ın yerine düşünülen isim City'den Adam Johnson. U19 ve U21'de Milli olan oyuncu için önümüzdeki dönem belirleyici olacak. Belki de çok zor gözükse de İngilizler yeni yıldızını çıkaracaklar.

Mucizevi de olsa küçücük bir ihtimal daha var o da Beckham'ın daha kısa sürede sahalara dönebilmesi. Kupaya bu kadar az bir zaman kala bunu beklemek hayalperestlik gibi gözükse de Beckham'ın kupada olma isteği mucizevi bir nekahat dönemine dönüşebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder