31 Mart 2010 Çarşamba

3. Dünya Savaşı - 1. Bölüm

Milenyuma girerken 1900'lü yılların son şampiyonu olmuştu Manchester United. Ve o maçta neredeyse tek kale oynayan Bayern Munchen 90 dakika boyunca Schmeichel'ın koruduğu kaleyi dövmüş, onu geçse bile direklere takılmıştı.

En acısı da normal süreye eklenen dakikalarda yedikleri iki garip gol o dakikaya kadar 1-0 önde götürdükleri karşılaşmada bir rüyanın sonu olmuştu.

2010'da tekrar Şampiyonlar Ligi'nde eşleştiler. Bu sefer ise Manchester United mağlubiyeti hakeden bir futbol oynamadı ama 2-1 yenilerek çeyrek finalin ilk bacağını şimdilik kaybetti.

Rooney ile Ribery'nin düellosunda karşılıklı birer gol attılar ama son sözü Olic söyledi Bavyera takımı adına. Şimdi Ada'da oynanacak 3. Dünya Savaşı'nın ikinci bölümünü bekliyor herkes. 90 dakika top bir o kaleye gider bir bu kaleye ve sonunda Almanlar kazanır klişesinin dışına çıkmış olan bu eşleşmede İngilizlerin en büyük handikapı ise düşman topraklarından bir ağır yaralı ile dönüyor olmaları. İkinci maçta Rooney'siz oynamak zorunda kalmaları çok kuvvetli bir ihtimal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder