14 Mayıs 2009 Perşembe

Kandırdılar


Tüm Fenerbahçe taraftarları kandırıldı. Sorun Arogones değil, bence de Arogones gitmeli ama nedeni teknik direktörlüğü ile ilgili değil. Eğer uzun vadeli ve başarılı olmaya yönelik bir plan kuruyorsanız bunu 70 küsür yaşındaki Dede ile yapamazsınız. Tekrar ediyorum sorun Dede değil, sorun geleceğe yönelik plan yapamayan kısıtlı kafalarda.

Tüm Fenerbahçeliler hangi konuda mı kandırıldı? Fenerbahçe'ye istikrarın geldiği ve Fenerbahçe'de herşeyin belli bir plan dahilinde yürütülerek Avrupa'da da söz sahibi bir takım yaratılacağı konusunda.

Nedeni basit: Aziz Yıldırım döneminde tam on iki teknik adam görev yaptı. Daum2un gelmesiyle Fenerbahçe taraftarları 3 sezon aynı hocayı görebildiler, Zico ile de 2 sezon geçirdiler. Arogones 1 yılda gidiyor. Aziz Yıldırım döneminde 3 ay görev yapan da var 3 yıl görev yapan da.

Hepsinin ortak özelliği ne biliyor musunuz? Takımı şampiyon yapamadıkları ya da yapamayacakları düşünüldüğü an gönderildiler. Fenerbahçe'ye istikrar mı geldi? Hadi oradan diyesim geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder