15 Şubat 2011 Salı

İbrahim: Üzülmez

Delidir ne yapsa yeridir derler ya öyle bir adam İbrahim Üzülmez. 37 yaşının verdiği olgunluğu göremezsiniz ama Arhavili olmanın temizliğini, saflığını, dürüstlüğünü sonuna kadar hissetiren bir Karadenizli'dir. Futbolu 40 yaşına kadar oynayacağım ve Beşiktaş'ta bırakacağım diyen bir adama yazık edilmiştir sözün özü.

Sadece 3-0'lık Barcelona maçı bile İbrahim'i üzmemek için yeterlidir. İbrahim Üzülmez Beşiktaş'ın Arhavili Pascal Nouma'sıdır. Yine, yeni, yeniden söylemek gerekir ki Üzülmez'in devre arasında Toraman'a saldırması affedilir bir hareket değil. Ancak İbrahim Üzülmez de bir kalem de silinecek adam olmasa gerek.

Daha kibar, daha yol yordam bilir bir şekilde sezon sonu beklenerek teşekkür edilebilirdi Üzülmez'e. Ceza verilebilirdi bir süre kadro dışı bırakmak gibi. Ama bu olmadı.

Aynı şeyi Guti yapsaydı böyle bir tavır sergileyebilir miydi Beşiktaş yönetimi ve Schuster? Kocaman bir Hayır. O zaman İbrahim'i üzmeye de hayır. İbrahim: Üzülmez...

3 yorum:

  1. Merhaba
    Ben de bir Arhavili olarak İbrahim Üzülmez'in Arhavi ile olan yakınlığını biliyordum ama kendisi değilde eşi Arhavili diye zannediyordum. Şimdi siz böyle yazınca acaba diye bir nette arama yapayım dedim bu linkler çıkıverdi.

    http://www.arhavi.bel.tr/arhavi-haberler/338-besiktasli-futbolcu-ibrahim-uzulmez-arhavide.html

    http://hopam.com/habergoster.asp?haberid=7152

    http://www.haberaktuel.com/besiktasli-ibrahim-uzulmez,-arhavide-dinleniyor-haberi-18925.html

    Herneyse, yazınıza katılıyorum, İbrahim bunca emek sonrası bu şekilde üzülmemeliydi, artık Arhavispor'u profesyonel lige çıkarmak için emek dökse fena olmaz :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba

    Ben de İstanbul'da yaşayan bir Arhavili olarak, İbrahim Üzülmez'in Arhavi ile olan yakınlığını biliyordum ama kendisi değil de eşi Arhavili zannediyordum. Siz böyle yazınca tekrar bir gözden geçirmek için nette arama yapınca şu linkleri gördüm.

    http://www.arhavi.bel.tr/arhavi-haberler/338-besiktasli-futbolcu-ibrahim-uzulmez-arhavide.html

    http://hopam.com/habergoster.asp?haberid=258

    http://hopam.com/habergoster.asp?haberid=7152

    Herneyse, bence de yazdığınız gibi İbrahim bunca emek sonrası böyle kolayca üzülmemeliydi. Artık Arhavispor'un başarısı için player/manager olsa fena olmaz :)

    YanıtlaSil
  3. benim bildiğim, okuduğum aile kökeni arhavi... babası mı dedesi mi birkaç kuşak öncesi mi bilmiyorum.

    YanıtlaSil