19 Temmuz 2010 Pazartesi

Gyan Geldi Geliyor























Bir önceki yazıda Fenerbahçe'nin ruhunu kaybettiğinden bahsetmiştim. Yazının içerisinde Fenerbahçe'ye Asamoah Gyan gibi bir forvetin uygun olabileceğini de belirtmiştim.

Hatta Ortega yorum dönmüş umarım gelmez diye. Ama benim aldığım duyumlar bu işin %99 bittiği yönünde. Artık Gyan için Fenerbahçe formasını giydi giyecek diyebiliriz. Zaten son günlerdeki gelişmeler Fenerbahçe'de Gyan'ın ilk hedef olduğuna işaret ediyordu ki tahminlerim beni yanıltmamış gözüküyor.

Eğer içeriden gelen bilgilerde son anda bir pürüz çıkmazsa herkes Fenerbahçe onbirine Gyan'ı koyup düşünmeye başlayabilir.

5 yorum:

  1. Gyan F.bahçe formasını kaleye topu adan tanımlaması iel giyecekse hayal kırıklıüğı listesine atılan yen,i bir çentikten öte gidemez. F.bahçe için golü koklayan merkez bir santrafor iel birlikte oynama şansı bulursa klüp tarihinin unutulmaz ikililerindan biri olur.Mevcut kadroda gol yetisi yüksek bir son vuruş üstadı olmayan F.bahçe için Gyan ?

    YanıtlaSil
  2. Gyan fizik gücü ve müdahale hızı ile önemli bir oyuncu olmasına karşın F.bahçe kadrosuna son vuruş ustası bir merkez santrafor olarak transfer ediliyorsa hayal kırıklığı yaratan golcüler lsitesine atılna son çentik olmaktan öte gidemez. Gyan ile birlikte son vuruşlarda usta bir santafor alınırsa Gyan ile birlikte unutulmaz ikilierden birine tanıklık ederiz. Bu transferde ilk cevaplanması gerekn soru Gyan anılırken beklenen ne ?

    YanıtlaSil
  3. Gyan fizik gücü ve müdahale hızı ile önemli bir oyuncu olmasına karşın F.bahçe kadrosuna son vuruş ustası bir merkez santrafor olarak transfer ediliyorsa hayal kırıklığı yaratan golcüler lsitesine atılna son çentik olmaktan öte gidemez. Gyan ile birlikte son vuruşlarda usta bir santafor alınırsa Gyan ile birlikte unutulmaz ikilierden birine tanıklık ederiz. Bu transferde ilk cevaplanması gerekn soru Gyan anılırken beklenen ne ?

    YanıtlaSil
  4. 2 nci guiza geliyor ne mutlu bize :) birde guiza gitmez de bunlar yan yana oynarlarsa yada birbirini yedeklerse evlere şenlik olur bu adamın gol vuruşları guizadan kötudur . ha nedir gucludur hızlıdır yani guiza da oyle ama son vuruş diye bir şey yok adamda :)) hadi hayırlı transferler 15 e alır seneye 2 milyona fransızlara geri verirsiniz

    YanıtlaSil
  5. He did a great WC, so it would be a good acquisiton
    Regards,
    http://transfersaqueneutral.blogspot.com/
    (a blog about Football and NBA transfers)

    YanıtlaSil