29 Nisan 2010 Perşembe

Süper Kaliteli Lig Mücadelesi


Elalem gider aya biz gideriz yaya sözü çok da doğru söylenmiş bir sözdür ve her kimin ağzından çıktıysa o adamı kelinden öpmek gerekir. Kelinden öpmek gerekir çünkü kafa yormadan saçını dökmeden bu lafı söyleyecek adam da yoktur.

Ligimizin kalitesini yükseltmek için Erman Toroğlu'nu işinden eden zihniyet ilginçtir ki Ahmet Çakar, Reha Muhtar gibi adamların! attıkları iğrenç çamurlar karşısında sessiz kalmaktadır. Ankaragücü Bursaspor'u şampiyon yapacaklarını açıklamakta, Beşiktaş Fenerbahçe'nin hükmen mağlup olması için Federasyon'a başvurmakta, Diyarbakırspor son iki maça çıkmayacakları spekülasyonunu yaparak TFF'nin kucağına bombayı, Fenerbahçe'nin kucağına +2 puanı bırakmakta hiç bir sakınca görmemektedir. Galatasaray için Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı yenmesi durumunda Bursaspor'a yatacağının yazılıp çizilmesinde de bir sakınca görmemiştir kimse.

Çok kaliteli bir ligimiz var, toplumumuzun aynası. Bu kadar kaliteli insanın birarada yaşadığı bir toplumda kalitenin bu olması da kaçınılmaz. Futbolu para ile yönetebileceklerinin zannedenlerin, aslında kendi paralarını bile yönetemedikleri gerçeğini ya da parayla herşeyi satın alabileceklerini zannettikleri bir ülkede yaşıyor olmanın getirdiği çakma özgüven patlamalarını futbolumuzda barındırdığımız sürece de yaya kalmaya devam edeceğiz.

Not: Yoğunluktan nefes alamaz haldeyim son dönemde ama bir şekilde formülünü üretip yazacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder