5 Nisan 2010 Pazartesi

Görmek İstediğim Tablo

Bu benim her zaman görmek istediğim tabloydu aslında. Futbol takımı çok önemli bir maça çıkıyor ve puan kaybetse şampiyonluk hayal olacak.

Ama Fenerbahçe yönetiminin ağır topları voleybol takımını desteklemek için Cannes'dalar. Sadece onlar değil, Türkiye'de futbolun ve sporun başındaki ileri gelenler de oradalar.

Bu ülkede artık sadece futbol üzerine başarı hikayeleri kurulması ve futbola endeksli bir spor dünyası olmasından artık gına gelmişti. Futbolu çok seven hatta daha çok seven bir sporsever olarak gerektiğinde diğer spor branşlarının futbolun nasıl önüne geçebileceğini görmek güzel. Futboldaki yerel bir başarıdansa, başka bir branşta Avrupa'da kazanılacak başarının tercih edildiğini görmek güzel.

2 yorum:

  1. Resimde Futbol Federasyonu'ndan 3 kişi var saydığım kadarıyla. Bu ilgiyi görmek gerçekten güzel. Oradak voleybolcular da emeklerinin boşa gitmediğini, önemsendiklerini görmüş oldu böylece.

    YanıtlaSil
  2. voleybol maçında futbol federasyonu başkanının işi ne. spor bakanı sanki. bırakın bu yalandan "spor" sevigisini yöneticilerimiz aşılıyor laflarını. herkes kendi işine bakmalı özgenerin mesaisi cannesa gidip maç izlemekmi. gelsinde türk futbolundaki sorunlar için neler yapabilirim onları düşünsün.

    YanıtlaSil