8 Nisan 2010 Perşembe

Galatasaray - Diyarbakırspor Maçına 2 Bilet

Kazananlar OS ve Seren Bingöl. armagan.ozkaynakci@gmail.com adresine isim soyisim, cep tel, adres ve email bilgilerini gönderirlerse kendileri ile irtibata geçebileceğiz. Tebrikler arkadaşlar...

Galatasaray - Diyarbakırspor maçı için aşağıdaki soruya doğru cevap veren iki kişiye bilet veriyoruz. Daha önce çekilişle yaptığımız bu işi yasal düzenlemeler nedeniyle cevap verenlerin sırasına göre yapacağız. Soruya doğru cevap veren 7. kişi ve 12. kişiye bileti vereceğim.

Sorumuz Galatasaray ile UEFA Kupası'da kazanan ve 1996 yılında sarı kırmızılı takıma gelmeden önce Diyarbakırspor'da oynayan futbolcunun adı ve soyadı?

Avea'nın blog okurları için düzenlediği bilet kampanyasının bu haftaki uygulaması 15:00'da bitiyor. Cevapları 15:00'a kadar gönderebilirsiniz?

19 yorum:

  1. Ümit Davala

    Numan Karamızrak

    İZMİT

    YanıtlaSil
  2. Cevap Ümit Davala

    Bu sıralamaya göre bilet sisteminde bir açık var aslında. Misal ben ip adresimi sürekli değiştirerek adsız isminden veya birkaç dummy mail adresinden belli aralıklarla cevap yazabilirim. Bir şekilde sıramı 7 veya 12. sıraya getirebilirim.

    YanıtlaSil
  3. Burak Şefik8 Nisan 2010 11:12

    ÜMİT DAVALA

    BURAK ŞEFİK

    YanıtlaSil
  4. TUNCA ÇAYLANT8 Nisan 2010 11:42

    Ümit Davala

    Tunca Çaylant

    YanıtlaSil
  5. ümit davala

    forvet oynuyormuş hatta :)

    çağdaş akcoş

    YanıtlaSil
  6. Sorunun Cevabı; Ümit DAVALA

    YanıtlaSil
  7. Kazananlar OS ve Seren Bingöl. armagan.ozkaynakci@gmail.com adresine isim soyisim, cep tel, adres ve email bilgilerini gönderirlerse kendileri ile irtibata geçebileceğiz.

    YanıtlaSil