10 Aralık 2008 Çarşamba

Kayıp Takım Real Madrid

Schuster'in Nou Camp'da hiç şansları olmadığını ifade eden açıklaması sonrasında Real Madrid cephesinden Schuster'in görevine son verildiği ve yerine Juande Ramos'un getirildiği basına duyuruldu.
Ne var ki bu değişiklik istikrarlı olan tek şeyin istikrarsızlık olduğu Madrid takımında bu senenin tarihte kayıp bir yıl olarak kalmasını engelleyemeyecek gibi gözüküyor. Nasıl derler: Varlık içerisinde yokluk çekiyor Real Madrid. Mor menekşelerden portakallara dönen İspanyol ekibi Barcelona'nın 9 puan gerisinde bu haftasonu rakibine konuk oluyor. Son haftalarda Barcelona'nın form durumu da gözönüne alındığında hiç şansı yok gözüken Real Madrid için umut varsa bu Raul'un yenmeye gidiyoruz diyerek verdiği iddialı demeç ve futbolcuların 3-1 sonrası Sevilla karşısında ikinci yarıda isyan bayrağını açarak maçı 3-3'e getirmeleri. Hatta Robben'in itirazları sonrasında atılmasıyla sonuçlanan o pozisyonda Palop'un hareketine penaltı verilse idi galibiyeti de alabilirlerdi. Ne var ki on kişi kaldıktan sonra son dakikalardaki gole engel olmayarak Sevilla'ya 4-3 ile boyun eğdiler.

El Clasico tarihinde çok büyük maçlara gebe bir derbi. Bu sefer tarihe nasıl bir sonuç yazılacak bilemeyiz ama tarihinin en önemli skorlarından birini izleyecekmişiz gibi geliyor. Ya Barcelona bir başka Madrid takımı Athletico karşısındaki gibi çarpıcı bir sonuca imza atacak ya da mor portakallar Sevilla maçının ikinci yarısındaki gibi hangi kulübün formasını giydiklerini tekrar hatırlayacaklar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder