19 Nisan 2011 Salı

Kabahat de Bende Kaba Et de

Garip bir ülke burası, mesela sanatçının gay olanını baştacı yapar ama reklamda gördüğünde tepki mailleri yağdırır, reklam veren de onun yerine efendi kardeşini oynatmaya başlar.

Bir sunucu gider programa katılan zavallının pantlonunu indirir adamın popisi gözükür kimse birşey demez ama dinle ilgili birşey söylediğinde, ilki edepsizliğinden ikincisi kör cahilliğinden olduğu halde ikincisi için adamı keser.

Bir önceki paragrafta kör cahilliğinden keserken başka bir olayda kör cahili baştacı yapar, mini etek giydi diye edepsiz ilan eder diğerini. Öyle ya edep yerleri açık kalmış değil mi?

BBG evini ayıplar ama komşusunu perde arasından gözetlemeye bayılır.

Recep İvedik'e kıro der, burun kıvırır ama sinemada film gişe rekoru kırar. Zaten sinemaya gitmekten utanan ve filme burun kıvıranlarda korsanını kapalı kapılar ardında evinde bir yerleri ile gülerek izler.

Adam gibi yazan az okunur genelde. Hele futbol yazıyorsa... Bir elin beş parmağını geçmez adam gibi yazıp da çok okunanı.

Birileri de çıkar kaba etiyle yazar, sonra tepki aldı aman çok okundu diye yazı işleri müdürü şak şak yapar. Ama kaba etiyle topu tutanları kabahatli ilan eder.

Kaba etimle gülüyorum. Kabahatimle yazıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder