17 Nisan 2011 Pazar

Ballıbahçe

Bu başlık benim değil, Hürriyet'in internet sitesi yazarlarından Gülşah Erkaya'ya ait. Ben maç yorumumu daha sonra gireceğim ama sanırım Gülşah hanım'ın Hüseyin Göcek gibi gözlerinin önüne perde inmiş maçı izlerken. Buyrun aşağıdaki linkten okuyun. Ben okudukça inanamadım.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17567113.asp?yazarid=385&gid=377

6 yorum:

  1. okudum kızmadım artık kızmıyorum bu cinnet hali olmalı bizlerden siyah a beyaz dememiz aksi halde boynumuz vurulacak diyorlar , böyle bir şey meczen içinde bulunduğumuz durum , ben artık kızmıyorum , vicdan insaf diyeceğim ,yok boşver , sözün bittiği yer , ben bir fb li olrak gs lı bjk lı ts lu rakiplerimden utanıyorum artı gözlerindeki kalemlerindeki kin artık bizi değil onları düşündürmeli , yazık yahu ...

    YanıtlaSil
  2. "Maçta akılda kalan pozisyonların çoğu Gaziantep lehineydi."

    Şu cümleyi kurmak için zaten maçı izlemememiş olmak gerekiyor.

    Bir de yazının sonunda Fenerahçe'nin ceza almasından falan bahsetmiş akılnca fişlemiş. G.antep teknik heyetinin ortamı germesinden, seyirciyi tahrik etmesinden bahsetmez tabi.

    Mail adresi falan da yok ki maçı izleyip izlemediğini soralım;)

    YanıtlaSil
  3. Cok cok aci. Insanlar para kazanmak ugruna ne kadar zavalli duruma dusuyor. Bu gariban yazar icin soylenecek birsey yok onemli olan hurriyet nasil boyle bir yaziyi yayinliyor. Herhalde ustune cizgi cekilen ultraslandan ozur dileme, diyet borcu. Bu yazar arkadasa baska para kazanma yollari oneriyorum. Yani herkes fitbol yorumcusu da o kadar da degil.

    YanıtlaSil
  4. Ben bunlara edecek küfür, sövecek laf, hakaret bulamıyorum artık bitti dağarcığım tükendi ama bu aciz, kinle beslenen mahlukatlar tükenmedi, tükenmezde, bir kez daha teşekkürler fenerbahçe, onursuz insanları su yüzüne çıkarttığın için.

    YanıtlaSil
  5. Oyle bir yazıyı hangi mantıkla yazdıgının arastırılması gerekir.Ya spor yazarı olarak o yazıyı yazmayacaksın ya da gidip forumlarda hangi takımı tutuyorsan o şekilde istedigini yazarsın.Yazıyı okuyunca nasıl sinirlendim anlatamam yazara mesaj atın tarzında bir uyarıda yoktu yazdıgı ile kaldı anlaşılan.Herşeye ragmen bırakmayacagız...

    YanıtlaSil
  6. okudum o yazı için ama şaşırdık mı...anti fenerbahçeli bunların alayı bukelamunspor..

    YanıtlaSil